VEELGESTELDE
VRAGEN

We hebben geprobeerd jou op de website zoveel mogelijk informatie te geven. Het kan natuurlijk dat wij iets vergeten zijn. Kijk hieronder of het antwoord op jouw vraag verduidelijkt wordt. Zo niet, neem dan even contact met ons op!

Wordt de cursus bijgewerkt?

Ja zeker! Je ontvangt levenslange updates bij je aankoop van de cursus. Er worden voortdurend nieuwe modules en video’s toegevoegd wanneer dit nodig is.

Hoelang heb ik toegang tot de cursus?

Zodra je de cursus hebt aangeschaft, heb je levenslange toegang en hoef je dus nooit meer te betalen voor updates.

Hoe groot / lang is de cursus?

Op dit moment bevat de cursus 60+ video’s verdeeld over 5 modules – aangevuld met pdf’s, doc’s en meer. De modules zijn gestructureerd zodat jij stapsgewijs een winstgevende store kan gaan maken.

Is deze cursus een garantie tot succes?

Het ligt er natuurlijk aan hoe jij succes definieert. Als succes voor jou meer vrijheid of financiële onafhankelijkheid is, dan ja. Als jij de stappen volgt die ik je uitleg in deze cursus en je hier gedisciplineerd mee aan de slag gaat, zul jij een succesvolle webshop krijgen.

Wat als ik extra hulp nodig heb over iets dat niet in de colleges wordt behandeld?

Zodra je je aanmeldt voor deze cursus heb je toegang tot onze privé Facebook-community, waar je 24/7 direct hulp kunt krijgen. Samen met deze geweldige community doen we wekelijkse coaching calls waarin alle vragen van de studenten worden beantwoord. Alle coaching calls worden opgeslagen en geplaatst op het platform waar de video’s ook staan. Zo kan jij ze ook terugkijken wanneer je er op het moment zelf niet bij kon zijn!

Heb ik een KvK (Kamer van Koophandel)-nummer nodig om me in te kunnen schrijven?

Nee, je kunt al beginnen met de cursus zonder KvK-nummer! Het aanvragen van een KvK-nummer komt ook langs in de cursus – zo hoef jij niet te wachten tot je inschrijfafspraak en kun je dus zo snel mogelijk beginnen!

Welke media worden gebruikt om kennis over te brengen?

De content van de cursus zal te vinden zijn in een besloten Huddle – het eigen platform van de Dropship Masters community. Na het aanschaffen van de cursus zul je jouw inloggegevens gestuurd krijgen via de mail. Hiernaast zul je toegang krijgen tot de besloten Facebook-groep. De wekelijkse coaching calls zullen via Zoom verlopen – een video conferencing app.

Hoelang duurt het voordat ik de investering eruit heb?

Misschien niet het antwoord dat je wilt horen, maar: dat ligt volledig aan jou. De eenmalige investering kan je met de juiste discipline al binnen een maand eruit halen. Geloof je dit niet? Dan verwijs ik je graag naar de testimonials van de cursisten. Zij zijn het levende bewijs dat je jouw eenmalige investering van €497 er binnen de kortste tijd uit kunt halen. Hoe snel, dat is dus helemaal aan jou.

Heb ik een zakelijke rekening en/of creditcard nodig om te kunnen starten?

Beiden raad ik je zeker aan. Een creditcard zul je nodig hebben om de kosten van je webshop mee te kunnen betalen en zonder zakelijke rekening kun je de betalingen van jouw klanten niet ontvangen. Bovendien houd je met een zakelijke rekening werk en privé letterlijk gescheiden. Dit is belangrijk voor de controle van de cashflow binnen jouw business.

Sta ik er alleen voor? Krijg ik hulp?

Dankzij jouw mede-masters sta je er nooit alleen voor. Het team en de community is goud waard. De wekelijkse coaching calls, de Huddle boards, de 1-op-1 coaching, de Facebook-groep en één grote groep aan gemotiveerde accountability partners. De hulp binnen de community is oneindig.

Moet je al ervaring/kennis hebben van de materie?

Zeker niet. Hoewel ervaring/kennis mooi meegenomen zou zijn, is ‘t totaal niet erg als je nog volledig nieuw bent qua dropshipping en alles wat er bij hoort. Ik neem mezelf even als voorbeeld: anderhalf jaar geleden wist ik nog niets van e-commerce af. Facebook-advertenties? Complete algebra. Door anderhalf jaar lang gedisciplineerd te werk te zijn gegaan, ben ik beland waar ik nu ben. Kortom: nothing is impossible!

Ik weet nog niet wat ik wil verkopen, wat nu?

Geen enkel probleem! Binnen de eerste module help ik jou de moeilijke knopen door te hakken, waardoor jij aan jouw store kunt beginnen. Kom je er alsnog niet uit? Dan kun je altijd nog de coaching en/of de community raadplegen.

Ik heb een baan of studie, hoeveel tijd gaat het mij kosten?

Het mooie aan het dropshipping model is dat je er relatief weinig tijd aan kwijt hoeft te zijn om successvol te worden. Echter: hoe meer uur je in jouw business steekt, hoe sneller je dit succes zult behalen. Gelukkig is jouw dropshipping business hoe dan ook makkelijk te combineren met school en/of werk.

Als ik me aanmeld, wanneer krijg ik toegang?

Na aanmelding ontvang je jouw inloggegevens voor het online platform via de mail. Mijn team zal je vervolgens z.s.m. toegang geven tot alle content. Hiernaast kun je ook gelijk lid worden van de besloten Facebook-community.

Is het erg als ik een coaching mis?

Geen probleem! Het liefst hebben we je er iedere week bij. Niet alleen omdat ik dat zelf fijn vind, maar ook omdat jij dan antwoord kan krijgen op de vragen waar jij mee zit. Maar gelukkig worden alle coaching calls opgenomen en zo snel mogelijk geüpload in de Huddle, zodat je deze altijd nog eens terug kunt kijken.

Krijg ik de BTW terug?

Jazeker! Je zult ondernemer worden en kunt hierdoor dus de 21% BTW die je betaalt voor deze cursus terugvragen bij de Belastingdienst. Ook al ben je nu nog geen ondernemer, die 21% van de €497 kun hoe dan ook met terugwerkende kracht terugkrijgen. Bovendien kun je die €497 rekenen als kosten voor jouw bedrijf. Deze kosten verlagen jouw inkomsten, waardoor je een lager inkomen hebt en dus aan het einde van het jaar minder inkomstenbelasting hoeft te betalen.

Vraag nog niet beantwoord?

Kan je je vraag niet vinden, neem dan contact op met iemand uit het team.
Wij gaan je helpen, klik op de knop en vul het formulier in!

VUL HET FORMULIER IN